Inspeksjon utføres med wöhler VIS 700 HD

Proffene velger inspeksjonskamera av toppkvalitet

Et inspeksjonskamera av førsteklasses kvalitet betaler seg raskt ved at arbeidet blir mer effektivt og presist. Det blir enklere å planlegge og prise vedlikehold og reparasjoner.

Et ganske vanlig syn for mange er tette og ødelagte kloakk- og avløpsrør, mørke skorsteiner eller eksosrør. Samtidig kan skadene være i miniatyrstørrelse, noe som krever et godt kamera med høy oppløsning og mulighet for zoom. Nye HD-kameraer øker bildeoppløsningen med to til tre ganger. Dette øker kvaliteten på arbeidet betraktelig. Du vil lettere oppdage feil og sprekker, selv de aller tynneste, og målinger blir også mer nøyaktige.

Wöhler VIS 700 HD er et av markedets råeste inspeksjonskameraer og er akkurat det proffene ønsker seg. Her får du sylskarpe bilder, og en nyttig, presis zoomfunksjon. Du kan justere fokuset hvis du oppdager noe mistenkelig som du ønsker å ta en nærmere titt på. Dette gjør du enkelt med joysticken. Dermed kan du enkelt inspisere små detaljer og få et bilde av svært høy kvalitet.

Les mer om Wöhler VIS 700 HD...

Det lønner seg med kvalitet

  • Bilder av god kvalitet avdekker feil raskere og mer presist, arbeidet går raskere samtidig som kvaliteten blir bedre.
  • Det blir enklere å prise og planlegge vedlikehold og reparasjoner.
  • Et høykvalitetskamera gir lite nedetid og dermed bedre forutsigbarhet for planlagte oppdrag.

Liveoverføring fra inspeksjonen

Tidligere ble bilder og videoer komprimert før de kunne sendes eller overføres til andre enheter. Dagens teknologi har revolusjonert bildebehandlingen. På Wöhler sitt toppkamera følger du opptaket på et TFT-display. Enheten kan kobles til wifi og streame direkte til andre enheter. Dette er svært nyttig hvis kunden eller kollegaer ønsker å følge opptaket. Du kan også legge til stemmeopptak fra displayenheten. Trykk på mikrofonsymbolet så gjøres det opptak underveis. Dette er nyttig både for de som følger live, men også i etterkant når du skal gå gjennom lagrede opptak. Opptakene kan lagres på et SD-minnekort eller på en enhet du kobler til via USB Type C.

Enkel manøvrering

Smidig og enkel manøvrering av kamerat er en forutsetning for god kvalitet på inspeksjonen. Kamerahodet på VIS 700 HD er festet på en skyvestang. Denne plasserer du enkelt ved inngangen til røret som skal inspiseres. Selve kamerahodet kan roteres og vippes slik at du får god tilgang til kriker og kroker.

Når du skal gå i gang med inspeksjonen åpner du opp luken til kameraet så glir det forsiktig ut. Det samme gjør det tilbake. Gi det et lite dytt, så glir kameraet tilbake i kofferten. Nye inspeksjonskameraer som Wöhler sitt topprodukt vil rett og slett gjøre arbeidet enklere og morsommere. Ta gjerne en prat med oss hvis du har spørsmål!

Gjør som proffene, bestill Wöhler VIS 700 HD her...